Articles exercises with answers | Worksheet

Articles exercise with answers pdf | Worksheet

Articles questions with answers


Supply “a” or “an” into the blanks where necessary.

1.     She spent there for….. Hour.

Answer: She spent there for an hour.

 

2.     Bagmati is … sacred river.

Answer: Bagmati is a sacred river.

 

3.     Jack is … honest man.

Answer: Jack is an honest man.

 

4.     Rekha works as …... Teacher.

Answer: Rekha works as a teacher.

 

5.     He always tells … lie.

Answer: He always tells a lie.

 

6.     She is…. Atheist.

Answer: She is an Atheist.

 

7.     They have founded … union of the youths inhabiting in this village.

Answer: They have founded a union of the youths inhabiting in this village.

 

8.     …. Iron is …. Metal.

Answer: Iron is a Metal.

 

9.     Coffee is …. Drink.

Answer: Coffee is a drink.

 

10.            She invited… European to her party.

Answer: She invited a European to her party.

 

11.            Tenzing Norgey is …. Sherpa.

Answer: Tenzing Norgey is a Sherpa.

 

12.            She always tells …unique story.

Answer: She always tells a unique story.

 

13.            He was posted as… honorary justice.

Answer: He was posted as an honorary justice.

 

14.            It is …. Iron pot.

Answer: It is an iron pot.

 

15.            Please, give me …. More tea although I have already had one.

Answer: Please give me a more tea although I have already had one.

 

Articles worksheet with answers |pdf

File: Articles worksheet pdf

More Exercises:

Articles worksheet with answers 1

Articles worksheet with answers 2


  •   Random Posts